28 Kasım 2011 Pazartesi

CARTE D'OR FONDAN



Kahvaltı etkinliğimizde Carte d'orun  bize hediye ettiği ürünlerden biride fondandı.Ben pastalarımı hep kendim yaparım ve oldukçada güzel yaparım:))Doğrusu acaba nasıldır diye tereddüt ettim.Oğlum pastayı  kendisi yapmak istedi,kolayca eklenmesi gerekenleri ekledi ve yağlanmış kalıba döktü ,kısa bir süre sonra fırından mis gibi kokular gelmeye başladı,fondan pişmişti biz çok cıvık sevmediğimizden biraz daha pişirdik.Gerçekten olağanüstü lezzetli,tadı herşeyi dengeli enfes bir kek olmuştu.Oğlum bunu ben yaptım diye büyük bir iştahla fondanı sildi süpürdü.
Ben sunumunu carte d'or vanilyalı dondurma ile yaptım,dondurmanın üstüne portakal şekerlemesi ve antep fıstığı koydum.
Kalıbım biraz büyük olduğu için fondan ince kaldı,küçük kalıpla yapılırsa daha güzel görünebilir.
Teşekkürler Carte D'or tadına doyamadığımız dondurmalardan sonra bu ürünlerdede çok başarılısınız.

2 yorum:

  1. Nefis görünüyor ellerinize sağlık.Bende denemedim henüz yapmayı düşünüyorumm;)

    YanıtlaSil
  2. Nigarcığım,gerçekten beklemediğim kadar lezzetli ve yapımı çok kolay canım.

    YanıtlaSil