4 Nisan 2011 Pazartesi

profitorol



St Honore  pastasından artan  şu toplarının içini krema ile doldurdum üstlerne çikolata ve krema ile yaptığım ganajı döktüm.
Oğlum bayıla bayıla hepsini sildi süpürtü....

8 yorum:

  1. çok güzel pastalar yapıyorsun, beceriklilik had safhada ellerine sağlık, profitrole ayrıca bayılırım, çok güzel olmuş. güzel bir gün dilerim sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. süper bir durum var farkettiniz mi bilmem ben sizin sizde benim 100. izleyecim olmuşsunuz. :)

    profiterolede bayılırm ama turbo fırında beceremem diye evlendiğimden beri hiç denemedim bile.

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Serpilciğim,bende yemek için yaşayanlardan biriyim.

    YanıtlaSil
  4. Hayatın tatları,evet farkettim,çok hoşuma gitti
    siz benim 100.izleyicim olarak çok özel olacaksınız.
    Profiterol yapmak sanıldığı kadar zor değil,bir kaç püf noktasına uyarsan kolayca yapabilirsin.

    YanıtlaSil
  5. harika gorunuyor zaten pastalarinizin hepsi birbrnden guzel daha onca blogunuz bastan sona gezmistim hatta yorumda yazdim ama gitmedi bunun ulasmasi dilegyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Güzel yorumun için çook teşekkür ediyorum,yorumlarınız beni çok mutlu ediyor.

    YanıtlaSil