27 Ağustos 2011 Cumartesi

mesajlı çikolata


Sevgiliye verilecek en tatlı hediye ,üzerinde SENİ SEVİYORUM yazan bir paket çikolata olsa gerek.
Tuğba hanıma iki güzel kızı ve eşi ile birlikte geçireceği uzun ve mutlu yıllar diliyorum.

26 Ağustos 2011 Cuma

çikolatalar


çikolatalar


Günlerdir çikolata yapıyorum,artık bitti sayılır,paketlenip dolapdaki yerlerini almaya başladılar daha sonra teslimatlar başlayacak yani bayrama kadar daha çook işim var.

20 Ağustos 2011 Cumartesi

basketbol topu pastası



Selma hanımın yakışıklı oğlu Yusufhan basketbolu çok seviyor,bizde pastasını basket potası ve topu şeklinde yapmaya karar verdik.
Yusufhanın yeni yaşını kutluyorum.

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Esra Ceyda Kardeşler Yardım Fonu Oluşturdu

Reklamlardan ve sosyal medyadan renkli kişilikleri ile tanıdığımız Esra ve Ceyda kardeşler (nam-ı diğer Cicişler), bu sefer partilerin değişmeyen cipsi Ruffles’ın yeni çıkardığı Burger King tadındaki ürünü için kamera karşısına geçti. Çılgın bir parti ve koşturmaca içinde başlayan hikaye bizi bazı seçim ve yollara sürüklüyor. Senaryo gereği yanımızda para olmadığından otostop çekmeye başlıyoruz ve kendimizi birden Esra ile Ceyda’nın otomobilinde yardım isteyen bir otostopçu olarak buluyoruz… İşte Esra ve Ceyda’nın gençlere yardım ettiği enteresan hikayenin en ilginç bölümü aşağıda, seçimleri yaparak hikayenin devamını izleyebilirsiniz…

İşin en eğlenceli kısmı, Esra ve Ceyda kardeşler ile konuşabiliyor olmamız… Cep telefonumuzu verdiğimiz anda Esra ve Ceyda kardeşler bizi arıyorlar ve şanslıysak yardım etmek için cebimize 60 dakika ve 100 mb internet paketi yolluyorlar.

Ayrıca numarayı geri aradığımızda Esra ile Ceyda’nın komik ve bir o kadar enteresan muhabbetlerini dinliyoruz. Üstelik her aramada başka bir muhabbet çıkması da ayrı bir güzellik olmuş…

Benden de size bir kolaylık: Oyuna en kestirmeden bu linkten ulaşabilirsiniz http://www.facebook.com/rufflesturkiye



Bir bumads advertorial içeriğidir.

13 Ağustos 2011 Cumartesi

çilek kız pastası {strawberry girl cake}



Çilek kız,çalışmayı çok istediğim pastalardan biridir,bu modelde çok kullanılmıştır ama birde ben yapayım dedim ,herkesin elinden farklı görünüyor,işte buda benim yorumum.


Ben bu çilek kızı çoook sevdim....
 

sünger bob pastası [sponge bob cake]


11 Ağustos 2011 Perşembe

3 Ağustos 2011 Çarşamba

chanel çanta pastası {chanel bag cake}




Kızımın doğum günü pastası.

ipeğimin doğum günü

 Sevgili çekirdek ailem..
 Oğlum ve kızım.

 Benim sevgili ailem,eşim fotoğraf çektiği için ne yazıkki yok...
Küçük kızım büyüdü ve 21 yaşına girdi,inanması zor geliyor,o kadar yıl nasıl çabuk geçti .
Kucağıma ilk aldığımda 2 kilo 700gr.küçüçük bir şeydi,Allahım bu nasıl büyüyecek demiştim ,o kadar yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti.
Canım kızım,güzel prensesim doğum günün kutlu olsun,Allah o güzel yüzünü hep güldürsün,bahtını açık etsin,iyiki varsın,iyiki benim kızımsın.
Baban ve ben seni çoook seviyoruz...