St Honore pastasından artan şu toplarının içini krema ile doldurdum üstlerne çikolata ve krema ile yaptığım ganajı döktüm.
Oğlum bayıla bayıla hepsini sildi süpürtü....
Hayatın tatları,evet farkettim,çok hoşuma gitti siz benim 100.izleyicim olarak çok özel olacaksınız. Profiterol yapmak sanıldığı kadar zor değil,bir kaç püf noktasına uyarsan kolayca yapabilirsin.
harika gorunuyor zaten pastalarinizin hepsi birbrnden guzel daha onca blogunuz bastan sona gezmistim hatta yorumda yazdim ama gitmedi bunun ulasmasi dilegyle sevgiler
çok güzel pastalar yapıyorsun, beceriklilik had safhada ellerine sağlık, profitrole ayrıca bayılırım, çok güzel olmuş. güzel bir gün dilerim sevgiler.
YanıtlaSilsüper bir durum var farkettiniz mi bilmem ben sizin sizde benim 100. izleyecim olmuşsunuz. :)
YanıtlaSilprofiterolede bayılırm ama turbo fırında beceremem diye evlendiğimden beri hiç denemedim bile.
Çok teşekkürler Serpilciğim,bende yemek için yaşayanlardan biriyim.
YanıtlaSilHayatın tatları,evet farkettim,çok hoşuma gitti
YanıtlaSilsiz benim 100.izleyicim olarak çok özel olacaksınız.
Profiterol yapmak sanıldığı kadar zor değil,bir kaç püf noktasına uyarsan kolayca yapabilirsin.
harika gorunuyor zaten pastalarinizin hepsi birbrnden guzel daha onca blogunuz bastan sona gezmistim hatta yorumda yazdim ama gitmedi bunun ulasmasi dilegyle
YanıtlaSilsevgiler
Güzel yorumun için çook teşekkür ediyorum,yorumlarınız beni çok mutlu ediyor.
YanıtlaSilinanılmaz görünüyorlar...
YanıtlaSilÇok teşekkürler...
YanıtlaSil